Montažne storitve

 

Ko razmišljate o prenovi, osvežitvi ali novi opremi vašega doma se nenadoma pred vami pojavi mnogo vprašanj. Ne glede na to ali gre za željo po novi ali prenovljeni kopalnici, zamenjavi ali prvi vgradnji talnih oblog, notranjih vrat, keramike in podobno, se vedno soočate z istimi izzivi – katere materiale izbrati, kakšna naj bo njihova kakovost in cena, kako se bo vse skupaj ujemalo z vašo vizijo prenove in prostorov itd. Eden izmed največjih izzivov pa je vsekakor najti primernega, strokovno usposobljenega strokovnjaka ali podjetje vrednega zaupanja, ki vam bo z montažo in vgradnjo izbranih materialov, vašo vizijo v celoti in kvalitetno uresničilo.

 

 

V naših tehnično prodajnih centrih vam poleg široke ponudbe materialov, ponujamo tudi izvedbo montažnih in vgradnih storitev pri nas kupljenih izdelkov. Za montažo in vgradnjo poskrbijo naši kvalitetni, ustrezno kvalificirani in preverjeni izvajalci, ki izvedejo storitev vgradnje in montaže na vašem domu. Za zbiranje ponudb, različnih izvajalcev in izgubo časa, vam tako več ni potrebno skrbeti; predvsem pa je strah pred kvaliteto storitve odveč, saj vam zagotavljamo Jamstvo za kvalitetno izvedeno storitev z garancijo 24 mesecev.

 


Preverite katere so ključne prednosti naših montažnih storitev, z uporabo katerih boste imeli mirnejši spanec hkrati, pa vam bo hvaležna tudi vaša denarnica:

» brezplačno svetovanje, 3D izrisi prostorov in vrhunska izvedba s preverjenimi mojstri

» nadzor in vodenje projekta od začetka do konca

» garancija na vgrajene materiale in storitev

» 12,5% takojšnjega prihranka zaradi znižane davčne stopnje

» možnost obročnega odplačevanja do 60 mesecev

 

Oddajte povpraševanje na tej spletni strani ali pa obiščite eno izmed naših poslovalnic (https://www.inpos.eu/trgovski-centri). Naši usposobljeni prodajalci vam bodo, na podlagi vaših želja in potreb, ustrezno svetovali in pripravili ponudbo. Poravnate plačilo izmere in se s prodajalcem dogovorite za obisk mojstra ob času, ki vam ustreza.

Ob dogovorjenem času vas bo obiskal naš mojster, ki bo skupaj z vami popolnoma in v celoti ocenil in popisal obseg del in materialov, ki so potrebni za kvalitetno izvedbo storitve. Vse to se zapiše v Zapisnik o izmeri, ki ga tudi potrdite.

Na podlagi Zapisnika o izmeri vam bo prodajalec pripravil predračun, ki bo vključeval vse dogovorjene postavke o katerih ste se dogovorili z mojstrom ob izmeri. Ko enkrat predračun poravnate, ste že pripravljeni na naslednji korak.

Ob dogovorjenem terminu vas bo obiskal naš mojster, ki bo v celoti izvedel storitev vgradnje in montaže.

Ob zaključku del, skupaj z mojstrom preverite kvaliteto vgrajenih materialov in del ter izvedete primopredajo s čimer je storitev vgradnje in montaže tudi uspešno zaključena.

 

 
 

VGRADNJA KLIMATSKIH NAPRAV

Strokovna vgradnja v INPOS-u kupljenih klimatskih naprav po ugodni ceni in odlični kakovosti. Pri nakupu klimatske naprave z vgradnjo prihranite kar 12,5% tako na storitvi kot na napravi, zaradi znižane davčne stopnje (9,5%).

POLAGANJE LAMINATA

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenega laminata na za montažo primerno podlago vključno s polaganjem zvočne izolacije, zaključnih letev, prehodnih profilov (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže,itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

POLAGANJE PLAVAJOČEGA PARKETA

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenega zaključnega parketa, plavajoče položenega na za montažo primerno podlago vključno s polaganjem parne zapore, izolacije, izravnalne mase, stranskih letev, prehodnih profilov (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

POLAGANJE VINILNIH PLOŠČ

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenih vinilnih plošč na klik ali lepilo (leplenje vključeno) vključno s polaganjem izravnalne mase, stranskih letev, prehodnih profilov in parazaporne folije (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

BARVANJE (stene ali strop)

Prekrivno pleskanje v INPOS-u kupljenege disperzijske bele barve na steno ali strop, na za pleskanje primerno podlago vključno z zaščito tal, pohištvom, oken in vrat (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

GLAJENJE STEN IN STROPOV

Glajenje sten in stropov z disperzijskim kitom z finim strojnim in ročnim brušenjem. Glajenje sten in stropov z v INPOS-u kupljenim disperzijskim kitom ter fino in ročno brušenje stene ali stropa (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

PS 11 predelna stena z enojno kovinsko podkonstrukcijo in obojestransko enojno mavčno ploščo

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenih mavčnih plošč in kovinskih podkonstrukcij vključno z bandažiranjem (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

SO 11 suhi omet - lepljen

Strokovno lepljenje v INPOS-u kupljenih mavčnih plošč na za montažo primerno podlago vključno z bandažiranjem (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

PS 12 predelna stena z enojno kovinsko podkonstrukcijo in obojestransko dvojno mavčno ploščo

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenih mavčnih plošč in kovinskih podkonstrukcij vključno z bandažiranjem (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

SS 12-1 spuščena stropna obloga - dvonivojska podkonstrukcija brez izolacije

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenih mavčnih plošč in kovinskih podkonstrukcij vključno z bandažiranjem (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA PANELOV S STEBRIČKI

Strokovno montažo v INPOS-u kupljenih panelnih ograj in stebričkov (montaža vrat in storitve vgradnje, ostali montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA VRAT - NOTRANJA VRATA (VRATNO KRILO + PODBOJ + KLJUKA)

Strokovno montažo INPOS-u kupljenih notranjih vrat standardnih dimenzij s podbojem in kljuko v za montažo primerno stensko odprtino (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA VRAT - VHODNA VRATA V BLOKU (DEMONTAŽA + MONTAŽA + MONTAŽA KLJUKE + ODVOZ)

Strokovno montažov INPOS-u kupljenih vhodnih (za namene vgradnje v bloku) standardnih dimenzij s podbojem in kljuko v za montažo primerno stensko odprtino (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

OBLOGA TAL S KERAMIKO

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenih ploščic dimenzije 30x30 v osnovni tehniki polaganja, na za montažo primerno podlago v prostoru vključno z lepilom in križci (ploščice drugih dimenzij, polaganje bordur in storitve vgradnje, ostali montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

OBLOGA STEN S KERAMIKO

Strokovno polaganje v INPOS-u kupljenih ploščic dimenzije 30x60 v osnovni tehniki polaganja, na za montažo primerno podlago v prostoru vključno z lepilom in križci (ploščice drugih dimenzij, polaganje bordur in storitve vgradnje, ostali montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA KOPALNIŠKEGA POHIŠTVA (pohištvo do širine 140 cm + armatura + ogledalo)

Strokovno stensko montažo v INPOS-u kupljenega kopalniškega pohištva, širine do 140 cm, z armaturo in ogledalom/omarico z ogledalom, ob obstoječih priključnih vodih ustreznih mer (sanitarna/odtočna voda, električni tok), na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA OMARICE Z OGLEDALOM

Strokovno stensko montažo v INPOS-u kupljenega kopalniškega pohištva, širine do 140 cm, z armaturo in ogledalom/omarico z ogledalom, ob obstoječih priključnih vodih ustreznih mer (sanitarna/odtočna voda, električni tok), na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

VGRADNJA TUŠ KADI

Strokovno montažo v INPOS-u kupljene tuš kabine, vključno z montažo pop - up sifona na za montažo primerno podlago, ob obstoječem priključku za vodo (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

VGRADNJA KOPALNE KADI NA NOGAH

Strokovno montažo v INPOS-u kupljene kopalne kadi na nogah, z oblogo, na za montažo primerno podlago ter priklopom na obstoječ priključek za vodo (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA UMIVALNIŠKE OMARICE

Strokovno montažo v INPOS-u kupljene umivalniške omarice s pokrovom sifona, z armaturo, sifonom in kotnim ventilom, pri obstoječih priključkih za sanitarno vodo ustreznih dimenzij, na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA STENSKE ŠKOLJKE

Strokovno montažo v INPOS-u kupljenega stenskega WC-ja, vključno z montažo WC deske na za montažo primerno podlago in kotlička, ob obstoječem priključku za vodo (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

VGRADNJA PRŠNE STENE

Strokovno montažo v INPOS-u kupljene steklene pršne stene na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA ARMATURE

Strokovno montažo v INPOS-u kupljene nadometne armature za kad ali tuš kabino ter priključitev na obstoječe priključke (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza,  demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

INŠTALACIJA PRŠNEGA PANELA

Strokovno montažo v INPOS-u kupljenega pršnega panela pri obstoječih priključnih vodih ustreznih dimenzij, na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA KOMPLETNE TUŠ KABINE

Strokovno montažo v INPOS-u kupljene pršne kabine vključno z aqua-stop funkcijo, pri obstoječih priključnih vodih ustreznih dimenzij, na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

INŠTALACIJA KOPALNIŠKEGA RADIATORJA

Strokovno montažo v INPOS-u kupljenega kopalniškega radiatorja na obstoječe priključke ustreznih dimenzij z možnostjo zapiranja. Cena velja za montažo skupaj z ventilom, predelavo cevi z materialom (baker, alumplast, itd.) - (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

VGRADNJA BIDEJA

Strokovno montažo v INPOS-u kupljenega bideja za stensko ali talno montažo z montažo armature pri obstoječih priključnih vodih ustreznih dimenzij, na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

VGRADNJA PISOARJA

Strokovno montažo v INPOS-u kupljenega pisoarja za stensko montažo in stenske tipke za splakovanje, pri priključnih vodih (za dotok in odtok) ustreznih dimenzij, na za montažo primerno podlago (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).

MONTAŽA ELEKTRIČNEGA OGREVALNIKA VODE - BOJLERJA

Strokovno montažo v INPOS-u kupljenega 5 l električnega ogrevalnika vode pri obstoječih priključnih vodih ustreznih dimenzij za hladno in toplo vodo ter električnem priključku, na za montažo primerno podlago (v stanovanju mora obstajati zapora) - (ostale storitve in montažni materiali in storitve odvoza, demontaže, itd., so možni po dogovoru in z doplačilom).