INPOS NAKUPUJ VARNO

OBVESTILO – NOVI PROTIKORONSKI UKREPI IN POSLOVANJE PODJETJA INPOS

Obveščamo vas, da bomo skladno z novim vladnim odlokom (prepoved neposredne prodaje blaga in storitev končnim potrošnikom t.j. fizičnim osebam) od ponedeljka, 16.11.2020 skrbeli za varno prodajo izdelkov in storitev. Ker v času trajanja ukrepa vstop končnim potrošnikom v prodajni del naših poslovalnic ni omogočen, lahko ti opravijo varen nakup z uporabo naše spletne trgovine www.inpos.eu, email naslova info@inpos.eu ali brezplačne telefonske številke 080 72 92.

UPORABA SPLETNE TRGOVINE WWW.INPOS.EU

Spletna trgovina www.inpos.eu deluje nemoteno. Prosimo vas, da pri spletnem nakupu kot način plačila izberete kreditno kartico (VISA, MASTECARD) ali predračun, saj je v poslovalnicah omogočen samo prevzem blaga. Prav tako vam priporočamo, da kot način dostave izberete dostavo na dom (s Pošto Slovenije).

Na voljo sicer še vedno ostaja osebni prevzem (s posebnimi pogoji – prevzem se izvede v skladišču poslovalnice) v eni izmed naših poslovalnic (Celje, Slovenska Bistrica, Krško, Sevnica ali Prevalje). V tem primeru vas naprošamo, da upoštevate in spoštujete navodila za varen prevzem vašega naročila v skladišču.

PRODAJA PRAVNIM OSEBAM – PODJETJEM (S.P., D.O.O., NA DAVČNO ŠTEVILKO)

Pravne osebe lahko v naših poslovalnicah opravijo nakup ob upoštevanju in spoštovanju varnostnih navodil.

DELOVNI ČAS POSLOVALNIC V ČASU TRAJANJA UKREPA

Ponedeljek - Sobota

7.00 – 17.00 URE

NEDELJE IN PRAZNIKI ZAPRTO

#nakupujvarno #ostanidoma