Novice in obvestila

VIP KUPON - petek, 20.9.2019

16. september 2019

V petek, 20.9. 2019 pri vsakem nakupu pridobite VIP KUPON, ki ga unovčite pri blagajni ter z malo sreče prihranite kar 95% na celoten nakup!

KAKO DO BUJNO CVETOČEGA BALKONA?

01. junij 2019 No comments #Vrtnarski nasveti Nasveti

V kakovostni zemlji je dovolj hranil za začetno rast sadik, čez približno mesec dni pa je potrebno vaše ljubljenke dognojevati. Najbolj priporočljiva so tekoča gnojila, ki imajo poleg dušika, fosforja in kalija dodane še mikroelemente, kot sta bor in železo ter vitamine, ki povečujejo odpornost rastlin.

KAJ NAM LETOS NAREKUJEJO TRENDI ZA BALKONE?

01. maj 2019 No comments #Vrtnarski nasveti Nasveti

Barvna kombinacija je predvsem odvisna od ozadja, barve posod in seveda našega okusa. Zasaditev  nam bo še bolj ljuba, če bodo med cvetočimi lepoticami uporabne rastline, kot so: jagode, listnati česen, dišeči rožmarin, nežni timijan ali zlati origano.

ČAS JE ZA SETEV IN SAJENJE SOLATE

24. april 2019 No comments #Vrtnarski nasveti Nasveti

Solata dozori v zelo kratkem času, kljub temu pa uspe v listih nabrati izredno veliko koristnih snovi. Zato jo upravičeno uvrščamo med najpogostejše zelenjadnice slovenskih vrtov. V vrtu zagotovo predstavlja pomemben zgodnje spomladanski pridelek.

PLANTELLIN DAN V TRGOVINAH INPOS

11. april 2019 No comments #Plantella Novice, obvestila

Pomlad je tu. In Plantella tudi. Vrtnarite z nami. Da vam bo šlo delo lažje od rok in boste pravočasno opremljeni z izdelki za nego in oskrbo rastlin smo za vas pripravili Plantelline dneve.

Odprli smo nov Tehnično Prodajni Center Inpos v Krškem

13. marec 2019 No comments Novice, obvestila

V soboto, 2.marca 2019 smo, v poslovni coni Žadovinek v Krškem, s ponosom odprli naš peti tehnično prodajni center Inpos Krško. Preberite več...


Spremljajte nas, na Facebooku

Obveščamo vas o akcijah, ugodnostih in ostalih novostih na družbenem omrežju.

facebook

Naredi sam, z našimi e-nasveti.

Prijavite se na naše novice in prejemajte nasvete ter obvestila o ugodnostih.