JUPOL Classic to pomlad znova nagrajuje!

JUPOL Classic to pomlad znova nagrajuje!

19. april 2021 #nagradna-igra #zidne #barva #jub #jupol #classic Novice, obvestilaNasveti

Družba JUB je za svoje zveste kupce tudi letos pripravila spomladansko akcijo z nagradno igro, v kateri lahko sodelujejo vsi, ki bodo do 30. aprila letos opravili nakup vsaj enega vedra barve JUPOL Classic pri enem od ponudnikov gradbenih materialov v Sloveniji. Za lepo in praktično nagrado se lahko potegujejo tudi tisti, ki bodo zgolj odgovorili na kratko nagradno vprašanje, ki se skriva pod QR kodo na promocijskem letaku JUPOL Classic in na spletni strani družbe JUB. Seveda je tudi tokratna akcija povezana z marjeticami, ki so postale zaščitni znak te JUB-ove legendarne barve, ki ji potrošniki tudi najbolj zaupajo. Med sodelujočimi bodo do zaključka akcije vsak teden izžrebali 10 dobitnikov, ki bodo po pošti prejeli priročno darilo – zložljiv dežnik z marjeticami, ki jim bo z optimizmom popestril tudi vse deževne dni  v vseh štirih letnih časih.  

 

V nagradni igri lahko zainteresirani sodelujete na naslednje načine:

» z opravljenim nakupom katere koli velikosti vedra barve JUPOL Classic, za katerega ste na posameznem prodajnem mestu prejeli račun, izdelke za sodelovanje v nagradni igri si lahko kupite spodaj. Kopijo računa, na katerem morajo biti dobro vidni datum, lokacija in predmet nakupa, morajo kupci posredovati na e-naslov SLO@jub.eu ali ga priloženega v kuverti poslati na naslov: JUB d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani.

» Ker pa nakup izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, lahko le odgovorite na zastavljeno vprašanje, ki se skriva pod QR kodo na priložnostnem promocijskem letaku JUPOL Classic na prodajnih mestih ali pa na spletni strani  ->>KLIK TUKAJ<<-

 

Med vsemi prispelimi računi in odgovori bodo v JUB-u vsak teden do zaključka akcije izžrebali po 10 nagrajencev, ki bodo JUPOL dežnik z marjeticami prejeli po pošti. Imena nagrajencev bodo objavljena na spletni strani www.jub.si, kjer je na voljo tudi več podrobnejših informacij o pogojih sodelovanja v nagradni igri. Da bi dobitniki lahko prevzeli nagrado, morate ob kopiji računa navesti še svoje osebne podatke.

 

Barva JUPOL Classic, ki ji uporabniki zaupajo že več kot 50 let, zagotavlja odlično pokrivnost na notranjih zidnih površinah in je še posebej primerna za prvo in osvežitveno barvanje. Stene bodo dobile finejšo strukturo in lepši videz, nanašanje pa bo povsem enostavno. JUPOL Classic je mogoče niansirati v želenih odtenkih po barvnih kartah JUB JUMIX, JUB Favourite feelings, NCS in barvni karti JUB Barve in ometi, za pripravo unikatnih tonov pa so uporabnikom na voljo tudi niansirna sredstva Dipi Super Color ali Dipi koncentrat.

 

Artikle s katerimi sodelujete v nagradni igri, lahko naročite tudi v naši spletni trgovini, mi pa vam jih dostavimo na dom.

  1. JUPOL CLASSIC 2L - 15%
    JUPOL CLASSIC 2L
    Akcijska cena 5,09 € Redna cena 5,99 €

 

Vabimo vas, da si ogledate še ostale produkte, ki jih ponuja naš poslovni partner JUB. >>KLIK TUKAJ<<

 

 

JUPOL Classic to pomlad znova nagrajuje!