TRGOVSKI CENTRI

Obvestilo po Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji z veljavnostjo od 16.3.2020

Spoštovani kupci in obiskovalci,

obveščamo vas, da smo v skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki je stopil v veljavo 16.3.2020, našo prodajo v trgovskih centrih omejili zgolj na izdelke za vrt in kmetijstvo.

Ostali del naših poslovalnic je zaradi obvladovanja epidemije COVID-19 zaprt. Za pravne osebe (podjetja in s.p.) ostaja celotna prodaja nespremenjena.

Do nadaljnjega trgovsko prodajni centri INPOS, poslujejo s skrajšanim delovnim časom od ponedeljka do sobote  med 7.00 in 20.00 oziroma ob nedeljah ZAPRTO.

Vabimo vas, da vse nakupe opravljate v naši spletni trgovini www.inpos.eu in izkoristite možnost dostave na dom.

  • V skladu z namenom Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji z namenom zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je trenutno fizičnim osebam možna spletna prodaja le z DOSTAVO NA DOM (ne velja za pravne osebe - ti v zadnjem koraku košarice v polje Komentar vpišejo davčno številko in zahtevo po osebnem dvigu v izbrani poslovalnici v Celju, Krškem, Sevnici-Boštanj, Slovenski Bistrici ali Prevalju).
  • Zaradi posebih pogojev, ki veljajo tudi pri našem pogodbenem izvajalcu dostave (Pošta Slovenije) vam predlagamo, da spletne nakupe, če je mogoče, opravite s kreditno kartico.

V INPOS trgovskih centrih uvajamo posebne ukrepe za večjo varnost naših kupcev.

  1. priporočamo uporabo rokavic in razkuževanje rok
  2. Svetujemo, da zaradi vaše varnosti in varnosti ostalih ohranjate varnostno razdaljo 1,5 m.
  3. Že obolelim obisk odsvetujemo.