DIAMANTNA TEHNIKA IN BRUSILNIKI OMETA

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in e...
Pokaži več

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in električna orodja iz naše ponudbe vam nudijo ravno to!

V bogati Inposovi ponudbi boste prav gotovo našli pravo električno orodje zase! Vrtalniki, vijačniki, uradna kladiva, žage, brusilniki, polirniki, to je le nekaj iz naše bogate ponudbe električnega orodja! A izbirate lahko tudi med dodatki za lažje delo, kot so akumulatorski polnilniki, dvigala, grelci, sesalniki ter ostalim večnamenskim orodjem.

Naj vaša kreativnost in delavnost ne ostaneta neizkoriščeni. Privoščite si orodje kot si ga zaslužite. Bodite to kar ste – pravi mojster!

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete, smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos, kakor tudi na e-trgovina@inpos.eu kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

4 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Brusilnik za stropove in zidove (žirafa) TC-DW 225 EINHELL
  194,90 € / KOS
  ali od 16.90 € / mesec
 2. Brusilnik za stropove in zidove (žirafa) TP-DW 18/225 Li BL-Solo EINHELL
  289,90 € / KOS
  ali od 13.67 € / mesec
 3. REZALNIK PLOŠČIC električni 600W, rezalka 180mm - 52G281 VERTO
  70,19 € / KOS
  ali od 12.13 € / mesec
Prikaži kot Mreža Seznam

4 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer