ŽAGE

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah i...
Pokaži več

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in električna orodja iz naše ponudbe vam nudijo ravno to!

V bogati Inposovi ponudbi boste prav gotovo našli pravo električno orodje zase! Vrtalniki, vijačniki, uradna kladiva, žage, brusilniki, polirniki, to je le nekaj iz naše bogate ponudbe električnega orodja! A izbirate lahko tudi med dodatki za lažje delo, kot so akumulatorski polnilniki, dvigala, grelci, sesalniki ter ostalim večnamenskim orodjem.

Naj vaša kreativnost in delavnost ne ostaneta neizkoriščeni. Privoščite si orodje kot si ga zaslužite. Bodite to kar ste – pravi mojster!

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete, smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos, kakor tudi na e-trgovina@inpos.eu kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 25

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
 1. ŽAGA KROŽNA 1400W KS1400L B&D
  173,29 €
 2. ŽAGA VBODNA 550W KS801SE B&D
  86,89 €
 3. ŽAGA VBODNA GST 8000 E BOSCH
  131,79 €
 4. ŽAGA VBODNA GST 90 BE BOSCH
  195,19 €
 5. ŽAGA VBODNA KS501 B&D
  48,09 €
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 25

Page
na stran
Nastavi padajočo smer