BARVE IN PREMAZI

Želite prenoviti in osvežiti svoj dom? Prepleskajte stene in že boste spremenili celotno podobo prostora. Monokromatične, klasično bele ali barvite stene lahko bistveno popestrijo vaš dom. Hkrati boste s kakovostnimi premazi zaščitili svoje imetje in...
Pokaži več

Želite prenoviti in osvežiti svoj dom? Prepleskajte stene in že boste spremenili celotno podobo prostora. Monokromatične, klasično bele ali barvite stene lahko bistveno popestrijo vaš dom. Hkrati boste s kakovostnimi premazi zaščitili svoje imetje in tako poskrbeli za vedno svež videz pohištva.

Barve in premazi za vsako priložnost

V Inposu najdete pestro izbiro barv in premazov za vsak predel svojega doma. Tudi leseno pohištvo lahko zaščitite z barvami in premazi za les, kovinske izdelke je priporočljivo premazati z barvami za kovino, prostore pa lahko popestrite z barvami za stene. Preberite, kako se razlikujejo in kako izberete prave barve in premaze za svoj dom.

 

Barve in premazi za les

 

Les je eden najbolj trajnostnih materialov v vašem domu. Da pa bo sijal več desetljetji, je treba zanj skrbeti. Za kar najboljšo zaščito, potrebujete osnovni premaz za zaščito lesa, ki prepreči razpoke, luščenje in tudi razvoj plesni.

 

Za lesene elemente, ki stojijo na prostem, je priporočljivo uporabiti specializirane premaze za les, ki vaše pohištvo in vrtno garnituro zaščitijo pred vremenskimi vplivi, škodljivci in sončno svetlobo. Dodatna prednost lesnih premazov je, da so okolju prijazni in na voljo tudi v brezbarvni obliki, zato ne bodo skazili izgleda vašega lesa. Če so lesene strukture, kot so čolni ali vrtne ute, dolgotrajno izpostavljeni vlagi ali večjim vremenskim spremembam, nanje nanesite debeloslojni premaz za les. Tako bodo zagotov zaščiteni.

 

Svoje lesene stene ali pohištvo pa lahko še dodatno popestrite z živahnimi barvami za les. Izbirate lahko med brezbarvnimi zaščitnimi barvami in naravnimi odtenki, ki bodo samo popestrile videz lesa, ali pa se popolnoma predate modernim vplivom in svoje pohištvo prepleskate s pisanimi odtenki. Svojemu domu lahko pričarate prav poseben čar s tem, da na pohištvo nanesete belo barvo, ki poskrbi za pridih elegance. Izbira je vaša, les pa vam bo hvaležen za vsako nego.

 

Barve in premazi za stene

Barve za stene so najboljši način, da date vsakemu prostoru svoj individualni pridih. V Inposovi ponudbi najdete široko izbiro različnih vrst stenskih barv, od disperzisjkij barv, ki omogočajo preprosto čiščenje z mokro krpo, do apening barv, ki so popolnoma naravne in zato idealne za pleskanje otroških sob. Najbolj priznana in priljubljena znamka barv za steno je zagotov Jub, ki slovi po svoji prekrivnosti in prilagodljivosti.

 

Da barvo kar najbolje prilagodite svojim željam, vam lahko v Inposovih tehničnih centrih s pomočjo mešalnice barv zmešamo individualni odtenek. Za tiste, ki raje ostajajo pri klasiki, pa je na voljo široka paleta že pripravljenih barvnih odtenkov. Tudi, če želite sami prilagajti barvo svojemu okusu, vas naj ne skrbi, saj so na naših policah na voljo pripravki za toniranje. Dodatno smo poskrbeli tudi za stenske površine, ki so izpostavljene veliki vročini (ob kaminih ali pečeh) in smo v svoj sortiment vključili temperaturno obstojne barve.

 

Za kar najboljšo zaščito so vam na voljo zaščitni premazi za stene. Ti so potrebni predvsem za stene, ki so izpostavljene poškodbam in jih je treba večkrat prebarvati. Zato so zaščitni premazi nepogrešljivi za javne zgradbe, predvsem za stene na hodnikih, avlah in poslovnih prostorih.

 

Barve in premazi za kovino

Barve za kovino ščitijo vaše imetje pred rjo in so odporne na različne vremenske vplive. Tudi pri kovinski vrtni garnituri in ograjah je pomembno, da najprej uporabite temeljne barve za kovino, saj tako zagotovite kar najboljšo zaščito, hkrati pa bodo ostali nanešeni sloji bolj izraziti in obstoji. Uporabite jih lahko predvsem na jeklenih in aluminijastih površinah, ki so nagnjene k rjavenju.

 

Specializirane barve

 

V Inposu nudimo široko ponudbo specializiranih barv za posebne namene in materiale. Tako smo pomislili tudi na lastnike ladij in čolnov, ki lahko izbirajo med široko paleto barv za plovila. Te so posebej pilagojene za nanos na čolne in ladje, hkrati pa so še posebej odporne na slano vodo.

 

Če imate posebne želje ali ne veste, katera barva je primerna za posebne površine, vam bodo pri izbiri priskočili na pomoč strokovni prodajalci v Inposovih prodajnih centrih.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 1151

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Aqualux lazur base impregnacija 0,75l
  6,29 € / KOS
 2. Belles 2,5l
  35,39 € / KOS
 3. Decobase B impregnacija 20kg brezbarven
  50,89 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 4. Decobase B impregnacija 5kg brezbarven
  15,99 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 5. Decobase B impregnacija 10kg brezbarven
  26,99 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 6. Decobase B impregnacija 10kg rumenkast
  26,99 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 7. Decobase B impregnacija 20kg rumenkast
  50,89 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 8. Decobase B impregnacija 50kg rumenkast
  107,39 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 9. Decobase B impregnacija 5kg rumenkast
  15,99 € / KOS
 10. Decobase Cu impregnacija 10kg rjav
  27,79 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 11. Decobase Cu impregnacija 10kg zelen
  27,79 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 12. Decobase Cu impregnacija 1kg natur
  5,79 € / KOS
 13. Decobase Cu impregnacija 1kg zelen
  6,29 € / KOS
 14. Decobase Cu impregnacija 20kg rjav
  50,69 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 15. Decobase Cu impregnacija 20kg zelen
  50,69 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 16. Decobase Cu impregnacija 5kg rjav
  16,79 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 17. Decobase Cu impregnacija 5kg zelen
  16,79 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 18. Illumina 0,75l
  16,29 € / KOS
 19. Illumina 2,5l
  49,99 € / KOS
  ali od 17.33 € / mesec
 20. Lazurit base 0,75l
  5,79 € / KOS
 21. Lazurit base 18l
  109,99 € / KOS
  Nakup v Spletnem centru ni možen
 22. Lazurit base 4l
  27,99 € / KOS
 23. Tessarol osnovna barva za les 0,75l bel
  12,39 € / KOS
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 1151

Page
na stran
Nastavi padajočo smer