VODOVOD

Vodovod in kanalizacija je del našega objekta na katerega ne pomislimo ravno pogosto, razno kadar se pojavi težava, ki pa si je nihče ne želi. Obnova vodovodnih in kanalizacijskih inštalacij je precej zahteven in obsežen poseg v objekt zato je ...
Pokaži več

Vodovod in kanalizacija je del našega objekta na katerega ne pomislimo ravno pogosto, razno kadar se pojavi težava, ki pa si je nihče ne želi. Obnova vodovodnih in kanalizacijskih inštalacij je precej zahteven in obsežen poseg v objekt zato je pomembno, da je izvedba in material za vodovod in kanalizacijo kvaliteten.

Inposova ponudba vodovodnega in kanalizacijskega programa se prične s kotlički in sifoni, nadaljuje preko cevi in fitingov vse do greznic in čistilnih naprav, ki vračajo čisto vodo nazaj v javni kanalizacijski sistem. Med tem ko sistem za črpanje in shranjevanje deževnice skrbi, da imamo vedno zalogo vode za zalivanje. In ne, nismo pozabili na zanesljive električne bojlerje, ki so nepogrešljiv dodatek v vsakem slovenskem stanovanju.

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos kakor tudi kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 413

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
 1. BOJLER ARISTON PRO R 100 V 2K
  134,99 €
 2. BOJLER ARISTON PRO R 50 V 2K
  109,00 €
 3. BOJLER ARISTON PRO R 80 V 2
  119,99 €
 4. BOJLER GB 50 N Gorenje Tiki
  165,59 €
  Ni na zalogi
 5. BOJLER OTG 50 SLIM POKONČNI, zunanja regulacija,Gorenje Tiki, - 24%
  BOJLER OTG 50 SLIM POKONČNI, zunanja regulacija,Gorenje Tiki,
  Akcijska cena 114,57 € Redna cena 150,76 €
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 413

Page
na stran
Nastavi padajočo smer