NOVOLETNE LUČKE

Brez sijaja božičnih lučk ni pravega prazničnega vzdušja. Ko nastopijo decembrski prazniki, ti ne zažarijo v polnem sijaju vse dokler na novoletni smreki ne zasvetijo božične lučke.. In če želite biti del tega prazničnega vzdušja, ne spreglejte prazn...
Pokaži več

Brez sijaja božičnih lučk ni pravega prazničnega vzdušja. Ko nastopijo decembrski prazniki, ti ne zažarijo v polnem sijaju vse dokler na novoletni smreki ne zasvetijo božične lučke.. In če želite biti del tega prazničnega vzdušja, ne spreglejte praznične ponudbe božičnih lučk podjetja Inpos.

Vrste novoletnih lučk v Inposovi ponudbi

V Inposovi bogati novoletni ponudbi boste našli raznovrstne božične lučke, s čimer boste pri okraševanju svojega doma domišljiji pustili prosto pot in bili karseda ustvarjalni. Večina spodaj navedenih vrst novoletnih lučk se lahko uporablja tako znotraj, kot tudi zunaj, le pri izbiri bodite pozorni na primerno oznako lučk. Ob opisu posameznega izdelka je namreč jasno označeno, ali je ta vrsta lučk primerna tudi za okrasitev zunanjih predelov doma.

Pri izbiri osvetljenih figur bodite dodatno pozorni na material, iz katerega so ti izdelani. Če imate namreč majhne otroke ali domače živali, posežite raje po umetnih materialih ali lesu, saj sta ta materiala trpežnejša in se ne razbijeta ob morebitnem padcu na tla.

Na voljo so vam številne vrste svetlečih dekorativnih elementov, zato izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

 • Svetlobne verige
  Svetlobne verige so klasična in najpogostejša izbira pri novoletnem okraševanju tako notranjosti kot tudi zunanjosti domov. LED žarnice so na vsakih nekaj centimetrov nanizane ena za drugo na osrednjo vejo žic. Na voljo so v celotni paleti barv, lahko utripajo ali celo spreminjajo barve. Svetlobne verige so idealne tudi za okraševanje adventnih venčkov, ki jih še dodatno popestrite s čudovitimi lučkami.
 • “Ledene” luči
  Luči, ki posnemajo ledene sveče ali snežinke so postale priljubljene v zadnjih nekaj desetletjih. Te se v različnih dolžinah spuščajo iz osrednje veje žic. So idealna izbira za okraševanje napuščev, namestite pa jih lahko tudi vzdolž kamina ali na veliko knjižno polico.
 • Zavese
  Božične zavese zelo poenostavijo okrasitev božičnega drevesa, drevesa na prostem ali velikega grma. Ker so luči med seboj povezane v obliki mreže, vam to omogoča, da jih enostavno  spustite na predmet, ki ga želite okrasiti.
 • Projektorji
  Če želite svoj dom opremiti na modernejši  način, lahko posežete po projektorjih. Ti projecirajo statične ali premikajoče se podobe in ustvarjajo pravo svetlobno predstavo. Lahko delujejo samostojno ali v kombinaciji  z ostalimi lučmi.
 • Svetlobna cev
  Če iščete preproste praznične luči, se odločite za svetlobne cevi. Pri teh so lučke LED vgrajene v prozorno ohišje. Na voljo so v različnih barvah, pogosto imajo tudi opcijo spreminjanja barv, utripajo ali spreminjajo intenzivnost svetlosti. Namestite jih lahko ob robove vrat, oken ali pod napušč.
 • Svetleči okraski
  Svoj dom lahko okrasite tudi z vse bolj priljubljeni osvetljenimi figurami. Izbirate lahko med snežaki, jeleni, angeli, smrekami ali snežinkami. Svetleče okraske uporabite tam, kjer želite poudariti del prostora ali pred glavnih vhodom, da ustvarite pravo božično-novoletno sceno.

Koliko lučk potrebuje božično drevo?

Ob izbiri božičnih lučk, seveda najprej upoštevajte velikost vašega božičnega drevesa. Splošno pravilo je, da boste za vsakih dodatnih 50 centimetrov višine novoletne smreke potrebovali vsaj 100 lučk, seveda pa je njihovo končno število odvisno od tega, kako močno osvetljeno božično drevo želite. Če želite svetlejše drevo, uporabite večje število lučk in obratno. S pomočjo spodnje tabele boste enostavno določilo število lučk, ki jih potrebujete za doseganje različnih ravni osvetljenosti vašega božičnega drevesa.

Višina božičnega drevesa

Manjša gostota Srednja gostota Velika gostota
140 200 400 900
180 300 600 1200
210 500 700 1400
240
600 800 1600

Katero barvo božičnih lučk izbrati?

Izbirate lahko med toplo belimi, hladno belimi ali večbarvnimi novoletnimi lučkami. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, katero barvo božičnih lučk izbrati.

Kdaj izbrati toplo belo svetlobo?

 • Če imate zeleno božično drevo.
 • Če so vaši okraski v tradicionalnih rdečih, zelenih in zlatih odtenkih.
 • Če želite, da so vaši okraski v središču pozornosti.
 • Imate radi prijetno osvetlitev.

Kdaj izbrati hladno belo svetlobo?

 • Če imate belo ali zasneženo božično drevo.
 • Če so vaši okraski modre, srebrne ali nevtralne barve.
 • Želite svetlo, živahno vzdušje.

Kdaj izbrati večbarvne lučke?

 • Če imate božično drevo z gostimi vejami.
 • Če vaši okraski niso barvno usklajeni in če bodo drevesce okrasili otroci.
 • Želite igrivo vzdušje in ste pristaš “bolje več kot manj”.

Po novoletne lučke v Inpos

Želite v svoj dom vnesti praznično vzdušje? Potem si oglejte ponudbo v Inposu, kjer vas pričakuje izredno bogata praznična ponudba umetnih novoletnih smrek, okraskov in lučk za ustvarjanje prazničnega decembrskega vzdušja. Seveda ste vabljeni tudi v enega izmed naših trgovskih centrov, kjer vam bodo prijazni prodajalci svetovali ob nakupu, kar nekaj izdelkov pa si boste lahko pred nakupom ogledali v živo.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 259

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Cev bela led, 5m, Koo.
  9,99 € / KOS
 2. Cev led sani z jelenom, 9m, Koo.
  54,99 € / KOS
  ali od 19.16 € / mesec
 3. Drevo božično belo 180led, 150 cm, IP44, Edel.
  59,99 € / KOS
  ali od 10.45 € / mesec
 4. Drevo novoletno spiralno 360 led lučk, 150 cm, Koo.
  76,29 € / KOS
  ali od 13.24 € / mesec
 5. Lanterna - kamin led 30 cm, koo.
  29,99 € / KOS
 6. Lanterna led 13 cm, Koo.
  4,49 € / KOS
 7. Lanterna led 16x27 cm, Koo.
  19,99 € / KOS
 8. Led jelen 30x39 cm, 192 lučk, DSGlas
  14,99 € / KOS
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 259

Page
na stran
Nastavi padajočo smer