Top cena

Brusilnik kotni TC-AG 125/850 KIT, v setu (torba, lamelni brus, 3x rezalka) Einhell

Kotni brusilnik TC-AG 125/850 je zanesljiv sopotnik vsake domače delavnice, prilagojen za različne n...
Preberi več
Na zalogi
Šifra izdelka
258203
39,89 EUR / KOS

varen nakupVaren nakup preko spleta

Kotni brusilnik TC-AG 125/850 je zanesljiv sopotnik vsake domače delavnice, prilagojen za različne naloge, kot so brušenje, odstranjevanje rje ali glajenje. S svojo vsestranskostjo in zmogljivostjo postane nepogrešljiva oprema za vsakega domačega mojstra.

Zmogljiv motor s 850 vatov omogoča hitrosti do 12.000 vrtljajev na minuto, kar zagotavlja učinkovito opravljanje nalog. Komplet vključuje 3 rezalne plošče, brusilno ploščo za lamele in praktično vrečko Einhell, kar omogoča takojšnjo uporabo in shranjevanje opreme.

Aluminijasto ohišje gonila zagotavlja trpežnost in robustnost, kar omogoča obvladovanje različnih izzivov. S premerom rezalne plošče do 125 mm lahko brusilnik doseže največjo globino reza 28 mm, kar omogoča natančno in učinkovito delo.

Varnost je vedno na prvem mestu, zato je kotni brusilnik opremljen z vgrajeno zaščito rezalne plošče in zaščito pred ponovnim zagonom, ki preprečuje nenamerno vklop motorja. Dodatni ročaj, ki ga je mogoče namestiti v dva položaja, omogoča fleksibilno delo, medtem ko posebna podporna površina omogoča varno odlaganje naprave.

Tehnični podatki
moč 850 W,
napetost 230 voltov,
premer rezalne plošče 125 mm.
Komplet zajema tudi 3 rezne plošče, disk za brušenje in praktično torbo
S temi lastnostmi in dodatki je Kotni brusilnik TC-AG 125/850 odlična izbira za vse, ki iščejo zmogljiv, vsestranski in varnostno opremljen kotni brusilnik za svojo delavnico.
Več informacij
Blagovna znamka EINHELL
EM KOS