CM KOTEL PELTEC L 24 KW Lambda PELETNI KOTEL

JEKLENI TOPLOVODNI KOTEL NA LESNE PELETE, NAZIVNE MOČI 24 KW JEKLENI TOPLOVODNI KOTEL JE NAMENJEN...
Preberi več
Ni na zalogi
Artikel trenutno ni na zalogi. Za predviden rok dobave ali dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.
Šifra izdelka
239973
4.499,99 € / KOS

varen nakupVaren nakup preko spleta

JEKLENI TOPLOVODNI KOTEL NA LESNE PELETE, NAZIVNE MOČI 24 KW

JEKLENI TOPLOVODNI KOTEL JE NAMENJEN KURJENJU NA LESNE PELETE. V KOTEL JE VGRAJEN GORILNIK Z ZGOREVANJEM NA LESNE PELETE, S FUNKCIJO SAMODEJNEGA VŽIGA IN SAMODEJNEGA ČIŠČENJA, KAR OMOGOČA ZANESLJIVO DELOVANJE TUDI S PELETI SLABŠE KAKOVOSTI. FUNKCIJA SAMODEJNEGA ČIŠČENJA TURBOLATORSKIH CEVI ZAGOTAVLJA ENAKOMERNO IZMENJEVANJE TOPLOTE IN VISOKO TER ENAKOMERNO RAVEN IZKORIŠČENOSTI KOTLA. DIGITALNA KOTLOVNA REGULACIJA V OSNOVNI IZVEDBI NUDI TUDI MOŽNOST UPRAVLJANJA Z DODATNO OPREMO, KOT JE NAPRIMER LAMBDA SONDA ALI KOLIČINA PELETOV V ZALOGOVNIKU. ZALOGOVNIK PELETOV JE SESTAVNI DEL KOTLA. KOTEL JE DOSTAVLJEN V DELIH ZARADI LAŽJEGA VNOSA V KOTLOVNICO.--- LASTNOSTI ---

TOPLOVODNI KOTEL ZA CENTRALNO OGREVANJE PEL-TEC Z VGRAJENIM INTEGRIRANIM GORILNIKOM NA PELETE, MOČI 24 KW.
PREDVIDEN ZA KURJAVO SAMO NA LESNE PELETE.
POPOLNOMA SAMODEJNO DELOVANJE KOTLA PREKO VGRAJENE DIGITALNE REGULACIJE, KI USMERJA DELOVANJE KOTLA, OBTOČNE ČRPALKE IN ČRPALKE ZA SANITARNO VODO TER AVTOMATSKO ČIŠČENJE GORILNIKA IN KOTLA.
MODULIRAJOČE DELOVANJE KOTLA (30–100 %) IN VELIKA IZKORIŠČENOST KOTLA.
MOŽNOST DELOVANJA TUDI S PELETI SLABŠE KAKOVOSTI.
VELIK GRAFIČNI ZASLON NA DIGITALNI REGULACIJI.
ODSTRANJEVANJE PEPELA PO PRIBLIŽNO TREH PORABLJENIH ZALOGOVNIKIH PELETOV (PRIBLIŽNO 600 KG), KAR JE ODVISNO OD KAKOVOSTI PELETOV.
DODATNA OPREMA: SOBNI TERMOSTAT, CM WIFI-BOX ZA NADZOR DELOVANJA IN VKLOP/IZKLOP KOTLA PREKO INTERNETA, SPOROČANJE NAPAK IN NIVOJA PELETOV PREKO MOBILNEGA TELEFONA (SMS/KLIC), UPRAVLJANJE OGREVALNIH KROGOV PREKO ZUNANJE TEMPERATURE, AVTOMATSKO DOPOLNJEVANJE ZALOGOVNIKA PELETOV.
MOŽNOST NADGRADITVE KOTLA Z LAMBDA SONDO, KI OPTIMIZIRA ZGOREVANJE V KOTLU Z MEHANIZMOM NADZORA NAD GORENJEM IN DOVODOM SVEŽEGA ZRAKA, S ČIMER DOSEŽEMO ŠE VIŠJI IZKORISTEK KOTLA.
Več informacij
Blagovna znamka CENTROMETAL
EM KOS