Črpalka potopna za čisto vodo 8200, Gar.

GARDENA Potopna črpalka za čisto vodo 8200 je robustna in praktična električna črpalka za črpanje, p...
Preberi več
Na zalogi
Šifra izdelka
252007
59,99 EUR / KOS
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 10.98 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

varen nakupVaren nakup preko spleta

GARDENA Potopna črpalka za čisto vodo 8200 je robustna in praktična električna črpalka za črpanje, prenos in odvajanje čiste do rahlo umazane vode. Vsestranska potopna črpalka omogoča številna notranja in zunanja opravila. Kompaktna črpalka je zasnovana za uporabo v bazenih, za zbiralnike deževnice, odvajanje vode in poplavljene kleti.
GARDENA Potopna črpalka za čisto vodo 8200 ima plavajoče stikalo, ki preprečuje delovanje na suho in zagotavlja zanesljivo in varno uporabo. Patentiran priklop za nepretrgano delovanje in maksimalni izkoristek sesanja. Številne uporabne funkcije in možnost sesanja do le 4 mm, odstrani skoraj vso vodo. 10 metrov kabla omogoča potop črpalke do 6 metrov globoko.
Črpalka je primerna za prenos čiste vode iz točke A v točko B – iz zbiralnika deževnice do mesta, kjer jo potrebujete v vrtu. Črpalka je uporabna za hitro in učinkovito praznjenje otroškega ali plavalnega bazena. Vsestranska potopna črpalka je primerna za zunanjo uporabo, odpravi tudi poplavo v gospodinjstvu, namakajoč pralni stroj ali poplavljeno klet z delci do 5 mm. GARDENA ima 40 let izkušenj v razvoju in proizvodnje črpalk in je vodilna blagovna znamka, ki ji lahko zaupate. Črpalka je primerna za občasno rabo in predstavlja dobro naložbo. GARDENA ponuja na črpalko 2 letno garancijo.

Tehnične karakteristike:

Moč 250 W
Maks. količina vode 8200 l/h
Maks. tlak 0.5 bar
Maks. potopna globina 6 m
Maks. dvižna višina 5 m
Maks. temperatura tekočine 35 °C
Dolžina kabla 10 m
Priključni kabel H05 RNF
Razred zaščite IP X8
Več informacij
EM KOS