Črpalka potopna za umazano vodo DRAIN 9500 Easy, Al.

IZDELEK: Črpalka potopna za čisto in umazano vodo DRAIN 9500 EASY, Al., Zahvaljujoč kombiniranemu...
Preberi več
Na zalogi
Šifra izdelka
243088
81,99 EUR / KOS
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 15.01 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

varen nakupVaren nakup preko spleta

IZDELEK: Črpalka potopna za čisto in umazano vodo DRAIN 9500 EASY, Al.,

Zahvaljujoč kombiniranemu podstavku črpalke (nastavljiva noga črpalke) je DRAIN 9500 Easy primeren za čisto in umazano vodo. Funkcija umazane vode se uporablja, ko je treba onesnaženo vodo izčrpati, npr. B. po poplavah, iz umazanih ribnikov ali ko je treba izprazniti cisterne. Zahvaljujoč veliki sesalni odprtini lahko model DRAIN 9500 Easy brez težav prenaša tudi umazano vodo z velikostjo delcev do 25 mm.

Nastavljiva višina preklopa z 2-pozicijskim nosilcem
Plovno stikalo je mogoče nastaviti v dveh položajih za neprekinjeno, nadzorovano ali samodejno delovanje. V samodejnem načinu se črpalka samodejno izklopi, ko je dosežen minimalni nivo vode.

Zahvaljujoč praktičnemu vgrajenemu ročaju za prenašanje in majhni teži le okoli 4 kg, lahko potopno črpalko uporabljate mobilno ali stacionarno za odvodnjavanje. S svojo močjo 300 W, dostavno višino največ 6 m in pretokom do 8.500 l/h se izčrpavanje in prenos opravita v najkrajšem možnem času. Izhod črpalke, integriran v veliko nogo črpalke, zagotavlja najboljšo učinkovitost. Prilagodljiv zahvaljujoč kombiniranemu priključku na izhodu črpalke. Izhod črpalke je 1,25 palca, kar je približno 41,9 mm.

Posebno obdelana gred motorja, ki je izdelana iz trpežnega nerjavnega jekla, in ohišje iz polipropilena, ojačanega s steklenimi vlakni, zagotavljata dolgo življenjsko dobo tega praktičnega pomočnika.

Opomba: Potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za tehnološko vodo in klorirano vodo (voda v bazenu) pod 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo v slani vodi, vodi z agresivnimi kemikalijami ali vodi, ki vsebuje pesek.
Več informacij
Blagovna znamka AL-KO
EM KOS