Kontroler KTX3 TERMO - IN 1000W s spiralno zavitim električnim vodnikom in vtičnico Barva: Crom

Kontroler KTX3 TERMO - IN 1000W s spiralno zavitim električnim vodnikom in vtičnico Barva: Crom GRE...
Preberi več
Na zalogi
Šifra izdelka
195969
61,19 EUR / KOS
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 11.17 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

varen nakupVaren nakup preko spleta

Kontroler KTX3 TERMO - IN 1000W s spiralno zavitim električnim vodnikom in vtičnico Barva: Crom
GRELNI ELEMENT KTX 3
Upravljanje temperature časa in ogrevanja
KTX 3 je popolnost med krmilniki grelnih elementov s časovnikom, ki vam ponuja možnost programiranja številnih časovnih pasov v 24-urnem dnevu. Njegova estetika ustreza najnovejšim oblikovalskim trendom, medtem ko je zelo dobro povezana Zaradi konstrukcije je izjemno funkcionalen in uporabniku prijazen. KTX 3 ima večstopenjsko regulacijo temperature srednjega ogrevanja in funkcijo proti zmrzovanju, ki ščiti grelni medij pred zmrzovanjem.
FUNKCIONALNOST
KTX 3 ponuja nastavljive temperaturne nivoje od 30°C do 60°C v korakih po 1 °C. Elektronski temperaturni senzor zagotavlja natančen nadzor temperature. Naprava prikaže trenutno nastavljeno temperaturo in prikaže stanje ogrevalnega cikla ali stanja pripravljenosti. Ima tudi enostaven vmesnik za programiranje krmilnikov. KTX 3 je zasnovan za uporabo z grelnim elementom TS 1. Edinstvena značilnost palete grelnih elementov KTX je sistem Terma-Split. Priključek Terma-Split omogoča odklop TS 1 iz glave krmilnika.

DNEVNI ČASOVNIK
24-urni časovnik vam omogoča programiranje do 4 intervalov za ogrevanje pri vnaprej izbrani temperaturi ali preklapljanje med stanjem ogrevanja in izklopa.

FUNKCIJA SUŠENJA
Funkcija, ki omogoča nadzorovano temperaturo in čas sušenja, po kateri se grelec vrne v prejšnje stanje.

INTELIGENTNI GRADBENI SISTEMI
V primeru izpada električne energije si grelni element zapomni prejšnjo nastavitev (zadnja uporabljena nastavitev), kar je uporabno, če napravo krmilijo zunanji časovniki in inteligentni stavbni sistemi.

VARNOST
KTX 3 je opremljen z zaščito pred zmrzovanjem (ANTIFRIZ). Prav tako ima dvojno zaščito pred pregrevanjem grelnega elementa. Napaka ali okvara naprave je prepoznana s prikazom kod napak. KTX 3 ima tudi dodatno varnostno funkcijo, ki preprečuje delovanje v suhem radiatorju.

DIZAJN
Opremljen z enostavno berljivim LCD zaslonom z uro. Na voljo je tudi izvedba s pokrovom za maskiranje kablov, dodatnim stikalom za vklop/izklop in vijačnim priključkom.
Več informacij
EM KOS