Laminat EGGER EHL015, hrast toscolano svetel, 1292x193x8mm; 8/R32

Laminat v klasični optiki lesenih desk. Ta hrastov dekor združuje svetle in markantne sledi žaganja...
Preberi več
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup artikla je možen le v naših tehnično prodajnih centrih. Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.
Šifra izdelka
239985
19,89 € / M2

varen nakupVaren nakup preko spleta

Laminat v klasični optiki lesenih desk.

Ta hrastov dekor združuje svetle in markantne sledi žaganja ter živahne barvne odtenke in tako v prostor vnaša skladen videz..

Vaše prednosti
1. Dolga življenjska doba
2. Odporen na svetlobo, brez bledenja ali razbarvanja z leti
3. Primeren za vse bivalne prostore, razen kopalnic
4. Primeren za uporabo s sistemi talnega ogrevanja
5. Antialergen
6. Odbija umazanijo
7. Enostavno čiščenje in vzdrževanje
8. Izdelan iz naravnih lesnih vlaken
9. Hitra namestitev s sistemom namestitve CLIC it!

Lastnosti poda
1. debelina poda – 8 mm
2. odpornost obrabe – razred R32
3. format – CLASSIC – standardna talna plošča
4. struktura površine – NATURAL PORE – je naravna in verna imitacija masivnega lesa. Naj gre za avtentičen lesni dekor ali imitacijo sledov grobega žaganja, podi z videzom lesa so videti izjemno naravno.
5. posneti robovi – 4 strani
6. podloga – debeline 2 mm ali manj
7. dobre antistatične lastnosti
8. garancija – 20 let

Laminatni podi EGGER lahko vedno ponudijo številne rešitve za vaše prostore. So najbolj vsestranski podi in so idealna izbira za vse, ki iščejo kakovosten in funkcionalen pod z osebno noto in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. So praktični, visokokakovostni in enostavni za nego. Podi so zelo primerni za stanovanjske prostore in tudi za pisarne in poslovne prostore. Zahvaljujoč sistemu na klik CLIC it! lahko pod enostavno namestite tudi sami. Za laminatne pode HOME podjetje EGGER zagotavlja 20-letno garancijo, če se uporabljajo v stanovanjskih okoljih.

Osebna nota: - Klasično ali moderno? Rustikalno ali elegantno? Laminatni podi EGGER so individualni, tako kot vsak prostor in vsak stil. Lesni dekorji, reprodukcije kamna, površine z videzom keramičnih ploščic in velikosti z videzom 5 desk lahko prostoru podarijo osupljiv značaj, ki ne skriva osebne note. Talne plošče v pristnem lesnem dekorju so zaradi obodnega posnetja v obliki črke V odlično poudarjene.
Naravno zdravo življenje: - Laminatni podi EGGER vsebujejo 90 % naravnih lesnih vlaken, pridobljenih iz trajnostno upravljanih gozdov. Podi so zajamčeno brez PVC-ja, plastifikatorjev in škodljivih snovi. Zaradi tega se Laminatni podi EGGER lahko reciklirajo. Uporaba obnovljivega materiala, kot je les, veže škodljiv toplogredni plin CO2 v samem izdelku. Tudi to je razlog za pomemben prispevek podjetja EGGER na področju varovanja okolja in jamstvo za bivanje v zdravem okolju.
Trajna vrednost: - Laminatni podi EGGER so trpežni in so kos obremenitvam v zasebnih bivalnih prostorih kot tudi v zelo obremenjenih poslovnih stavbah. Podi so odporni poti razenju in trpežni. Površina podov ohrani svoje prvotne barve in se ne razbarva tudi po daljši izpostavljenosti močni sončni svetlobi. Tudi voda jim ne more do živega. Program laminatnih podov Aqua+ ponuja vlagoodporne pode z nedrsečo površino, ki so idealna izbira za območja vhodov, kuhinje, kopalnice in hodnike.
Enostavno čiščenje: - Alergiki si lahko oddahnejo. Z melaminsko smolo oplemenitena površina preprečuje kopičenje nečistoč in se čisti hitro in enostavno. Pode Aqua+ lahko čistite celo s parnimi čistilniki. Podi so odporni proti statični elektriki in zadržujejo kopičenje elektrostatičnega naboja na minimumu. To pomeni, da vas ob stiku z električno prevodnimi površinami, kot so kovinske vratne kljuke, zaradi razelektritve ne bo streslo.
Laminatni podi EGGER, raznoliki, kot življenje samo.
Več informacij
Blagovna znamka EGGER
EM M2