- 10%

LAMINAT FL004 SOPO (H 2634) Deepskin Hrast naravni, R32, CLIC IT!

LAMINAT SOPO (H 2634) Deepskin Eiche natur CLIC IT! Temni odtenki dekorja poudarjajo naraven vide...
Preberi več
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup artikla je možen le v naših tehnično prodajnih centrih. Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.
Šifra izdelka
248259
Akcija 9,79 € / M2 Redna cena 10,90 € / M2

varen nakupVaren nakup preko spleta

LAMINAT SOPO (H 2634) Deepskin Eiche natur CLIC IT!

Temni odtenki dekorja poudarjajo naraven videz in značaj. Takšen pod je vsestransko uporaben - kot kontrast enobarvnemu pohištvu ali skupaj z rustikalnimi materiali.

Vaše prednosti
1. Dolga življenjska doba
2. Odporen na svetlobo, brez bledenja ali razbarvanja z leti
3. Primeren za vse bivalne prostore, razen kopalnic
4. Primeren za uporabo s sistemi talnega ogrevanja
5. Antialergen
6. Odbija umazanijo
7. Enostavno čiščenje in vzdrževanje
8. Izdelan iz naravnih lesnih vlaken

Lastnosti poda
1. debelina poda - 8 mm
2. odpornost obrabe - razred R32
3. format - CLASSIC - klasična talna plošča
4. podloga - debeline 2 mm ali manj
5. dobre antistatične lastnosti


Laminatni podi lahko vedno ponudijo številne rešitve za vaše prostore. So najbolj vsestranski podi in so idealna izbira za vse, ki iščejo kakovosten in funkcionalen pod z osebno noto in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. So praktični, visokokakovostni in enostavni za nego. Podi so zelo primerni za stanovanjske prostore in tudi za pisarne in poslovne prostore. Zahvaljujoč sistemu na klik UNI fit! lahko pod enostavno namestite tudi sami.

Osebna nota: - Klasično ali moderno? Rustikalno ali elegantno? Laminatni podi so individualni, tako kot vsak prostor in vsak stil. Lesni dekorji, reprodukcije kamna, površine z videzom keramičnih ploščic in velikosti z videzom 5 desk lahko prostoru podarijo osupljiv značaj, ki ne skriva osebne note. Talne plošče v pristnem lesnem dekorju so zaradi obodnega posnetja v obliki črke V odlično poudarjene.
Naravno zdravo življenje: - Laminatni podi vsebujejo 90 % naravnih lesnih vlaken, pridobljenih iz trajnostno upravljanih gozdov. Podi so zajamčeno brez PVC-ja, plastifikatorjev in škodljivih snovi. Zaradi tega se Laminatni podi lahko reciklirajo. Uporaba obnovljivega materiala, kot je les, veže škodljiv toplogredni plin CO2 v samem izdelku.
Trajna vrednost: - Laminatni podi so trpežni in so kos obremenitvam v zasebnih bivalnih prostorih kot tudi v zelo obremenjenih poslovnih stavbah. Podi so odporni poti razenju in trpežni. Površina podov ohrani svoje prvotne barve in se ne razbarva tudi po daljši izpostavljenosti močni sončni svetlobi.
Enostavno čiščenje: - Alergiki si lahko oddahnejo. Z melaminsko smolo oplemenitena površina preprečuje kopičenje nečistoč in se čisti hitro in enostavno. Podi so odporni proti statični elektriki in zadržujejo kopičenje elektrostatičnega naboja na minimumu. To pomeni, da vas ob stiku z električno prevodnimi površinami, kot so kovinske vratne kljuke, zaradi razelektritve ne bo streslo.
Več informacij
Blagovna znamka EGGER
EM M2