OTVORITEV NOVEGA PRODAJNEGA CENTRA ŽALEC

OTVORITEV NOVEGA PRODAJNEGA CENTRA ŽALEC

NOVO v Žalcu! Podjetje Inpos za vas odpira nov tehnično prodajni center. Svoj šesti in nasploh prvi v savinjski dolini! Na kar 6.000 m2 prodajnih površinah, boste lahko izbirali med več kot 60.000 izdelki priznanih blagovnih znamk.

Pozor: nekateri med njimi bodo na voljo po ekskluzivni akcijski ceni, zato z obiskom nikar ne oklevajte! Ob tem lahko seveda računate na pomoč naših izkušenih prodajnih svetovalcev.

Poleg že uveljavljenih in dobro znanih oddelkov (gradbeni, les, orodje, elektro, barve in fasade, vodovod in ogrevanje, delovna zaščita, vrt, široka potrošnja), vam je sedaj na voljo široka ponudba kopalnic ter povsem nov oddelek dekorativne razsvetljave.

Otvoritev, ki bo dne 22. junija v Žalcu, bo spremljal tudi pester program, ki bo vključeval predstavitev dobaviteljev čistilne opreme Kärcher, žarov Weber ter barv JUB. Predstavnik podjetja Weber bo za vas izvedel predstavitev pravilne peke na žaru, v sklopu katere boste lahko kaj malega degustirali. Tudi ljubitelji novih jeklenih konjičkov boste prišli na svoj račun, saj bo avto hiša Zlatečan, razstavljala vozila Hyundai.

To še ni vse: ob tej slavnostni priložnosti za vas organiziramo VELIKO IGRO POPUSTOV! Kako sodelujete v njej? Preprosto. Pri vsakem nakupu v novem centru med 22. in 24. junijem na blagajni prejmete kupon za 5-, 10-, 20-, 40- ali 95-% popust, ki se obračuna takoj – in to ne glede na višino zneska! Vsak kupon prinaša vsaj 5-% popust, 95-% popust pa se skriva v vsakem stotem kuponu.

Vas še vedno nismo prepričali? Imamo namreč še eno presenečenje!

Nagradna igra: PODARJAMO BAZEN! Izžrebani srečnež bo nagrajen z bazenom INTEX Prism Frame, kovinske konstrukcije dimenzij 457x122 cm.

Se vidimo 22. junija na Gotoveljski cesti 16, v Žalcu, ob 7. uri zjutraj!