KAMINI - ELEKTRIČNI

Električni kamini in talni električni kamini po konkurenčnih cenah  Električni kamini z elegantno zasnovo ter minimalističnimi linijami izpopolnijo vsak ambient. Ob nizkih temperaturah, oblačnih dnevih in daljših nočeh se prileže malce več svetlobe,...
Pokaži več

Električni kamini in talni električni kamini po konkurenčnih cenah 

Električni kamini z elegantno zasnovo ter minimalističnimi linijami izpopolnijo vsak ambient. Ob nizkih temperaturah, oblačnih dnevih in daljših nočeh se prileže malce več svetlobe, topline in udobja. Električni kamini, cene katerih so nadvse ugodne, so v naši ponudbi na voljo v različnih modelih.  

Kaminski vložek iz jeklene pločevine in sive litine dopušča ogrevanje večjih prostorov. Peč iz kakovostne sive litine in emajlirane jeklene pločevine pa malce manjših. Oba se nahajata v energijskem razredu A+, njun izkoristek pa se giblje med 70 % do 72,5 %. Prav tako se ponašata z enostavno namestitvijo, izjemno varnostjo ter energetsko učinkovitostjo. 

  

Iščete prostorsko prilagodljiv električni kamin?  

Talni električni kamin manjših dimenzij je popolna izbira za vse, ki si želite, da vas prijetno vzdušje spremlja. Ob večeru s prijatelji se bo odlično podal v jedilnico, igranju družabnih iger v dnevni prostor, za romantičen večer pa v spalnico. Nakup talnega električnega kamina se zaradi bogate izbire sprva zdi nekoliko zastrašujoča naloga, a ni.  

Pri izbiri pomislite, kam ga boste namestili, kaj boste z njim ogrevali in kako bo najbolje izpopolnil vaš dom. Katerega boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in prostora na voljo. Mi vam lahko zagotovimo le, da modeli v naši ponudbi zagotavljajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.  

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

3 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Kamin Vesta Insert Pl.
  690,00 € / KOS
  ali od 17.60 € / mesec
 2. Peč Dora 8 N - zelena Pl.
  479,99 € / KOS
  ali od 12.25 € / mesec
 3. Kamin el. talni 1850W dimenzije 59,3x29x63,6cm El.
  163,19 € / KOS
  Ni na zalogi
Prikaži kot Mreža Seznam

3 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer