AKUMULATORSKO ORODJE

Akumulatorsko orodje vam omogoča svobodo gibanja in ustvarjanja v vaši domači delavnici ali na delovišču. Brez nepotrebnih skrbi, ali boste s napajalnim kablom dosegli željeno delovno mesto ali ne. Le izberite pravo akumulatorsko orodje...
Pokaži več

Akumulatorsko orodje vam omogoča svobodo gibanja in ustvarjanja v vaši domači delavnici ali na delovišču. Brez nepotrebnih skrbi, ali boste s napajalnim kablom dosegli željeno delovno mesto ali ne. Le izberite pravo akumulatorsko orodje in se lotite dela!

In v bogati Inposovi ponudbi boste prav gotovo našli pravo akumulatorsko orodje zase! Vrtalniki, vijačniki, uradna kladiva, žage, brusilniki, polirniki, to je le nekaj iz naše bogate ponudbe akumulatorskega orodja! A izbirate lahko tudi med dodatki za lažje delo, kot so ročne svetilke, sesalniki, dodatni baterijski vložki in ostala večnamenska orodja.

Naj vaša kreativnost in delavnost ne ostaneta neizkoriščeni. Privoščite si orodje kot si ga zaslužite. Bodite to kar ste – pravi mojster!

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete, smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos, kakor tudi na e-trgovina@inpos.eu kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 71

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
 1. SET AKU ORODJA TC-TK 18 Li KIT (CD+AG) BRUSILNIK IN VIJAČNI VRTALNIK - EINHELL - 13%
  SET AKU ORODJA TC-TK 18 Li KIT (CD+AG) BRUSILNIK IN VIJAČNI VRTALNIK - EINHELL
  Akcijska cena 129,89 € Redna cena 149,90 €
 2. Vrtalnik AKU vijačnik 13mm 18V Li-ion ENERGY+ brez baterije - 58G010 Graphite - 19%
  Vrtalnik AKU vijačnik 13mm 18V Li-ion ENERGY+ brez baterije - 58G010 Graphite
  Akcijska cena 33,99 € Redna cena 41,74 €
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 71

Page
na stran
Nastavi padajočo smer