VRTALNIKI, VIJAČNIKI, UDARNA KLADIVA

Akumulatorsko orodje vam omogoča svobodo gibanja in ustvarjanja v vaši domači delavnici ali na delovišču. Brez nepotrebnih skrbi, ali boste s napajalnim kablom dosegli željeno delovno mesto ali ne. Le izberite pravo akumulatorsko orodje...
Pokaži več

Akumulatorsko orodje vam omogoča svobodo gibanja in ustvarjanja v vaši domači delavnici ali na delovišču. Brez nepotrebnih skrbi, ali boste s napajalnim kablom dosegli željeno delovno mesto ali ne. Le izberite pravo akumulatorsko orodje in se lotite dela!

In v bogati Inposovi ponudbi boste prav gotovo našli pravo akumulatorsko orodje zase! Vrtalniki, vijačniki, uradna kladiva, žage, brusilniki, polirniki, to je le nekaj iz naše bogate ponudbe akumulatorskega orodja! A izbirate lahko tudi med dodatki za lažje delo, kot so ročne svetilke, sesalniki, dodatni baterijski vložki in ostala večnamenska orodja.

Naj vaša kreativnost in delavnost ne ostaneta neizkoriščeni. Privoščite si orodje kot si ga zaslužite. Bodite to kar ste – pravi mojster!

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete, smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos, kakor tudi na e-trgovina@inpos.eu kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 39

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
  1. SET AKU. XR UDARNI VRT./VIJ.+VIJAČNIK 10.8V DEWALT DCK216D2T
- 58%
    SET AKU. XR UDARNI VRT./VIJ.DSD710 + VIJAČNIK 10.8V DCK216D2T DEWALT
    Akcijska cena 299,90 € Redna cena 710,89 €
  2. VRTALNIK AKU.DCD 780M2 18V Li-ion 4AH DEWALT
- 20%
    VRTALNIK AKU.DCD 780M2 18V Li-ion 4AH DEWALT
    Akcijska cena 456,79 € Redna cena 570,99 €
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 39

Page
na stran
Nastavi padajočo smer