PRIBOR

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in e...
Pokaži več

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in električna orodja iz naše ponudbe vam nudijo ravno to!

V bogati Inposovi ponudbi boste prav gotovo našli pravo električno orodje zase! Vrtalniki, vijačniki, uradna kladiva, žage, brusilniki, polirniki, to je le nekaj iz naše bogate ponudbe električnega orodja! A izbirate lahko tudi med dodatki za lažje delo, kot so akumulatorski polnilniki, dvigala, grelci, sesalniki ter ostalim večnamenskim orodjem.

Naj vaša kreativnost in delavnost ne ostaneta neizkoriščeni. Privoščite si orodje kot si ga zaslužite. Bodite to kar ste – pravi mojster!

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete, smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos, kakor tudi na e-trgovina@inpos.eu kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 165

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Adapter Power-change 8mm šestrobo vpetje - 10%
  Adapter Power-change 8mm šestrobo vpetje
  Akcijska cena 47,42 € Redna cena 52,69 €
 2. Adapter Power-change 11mm šestrobo vpetje - 10%
  Adapter Power-change 11mm šestrobo vpetje
  Akcijska cena 30,14 € Redna cena 33,49 €
 3. Adapter Power-change SDS plus držalo - 10%
  Adapter Power-change SDS plus držalo
  Akcijska cena 50,84 € Redna cena 56,49 €
 4. ADAPTER Z GLAVO SDS+ BOSCH
  28,59 €
 5. Filter nagubani za GAL 15 L - 10%
  Filter nagubani za GAL 15 L
  Akcijska cena 42,74 € Redna cena 47,49 €
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 165

Page
na stran
Nastavi padajočo smer