INDUSTRIJSKI SESALNIKI

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in e...
Pokaži več

Zmogljivo in zanesljivo električno orodje je osnovni delovni pripomoček za vse vrste delovnega okolja. Da boste svoje delo opravili hitro, učinkovito in brez negotovosti potrebujete orodje na katerega se lahko zanesete v vseh delovnih situacijah in električna orodja iz naše ponudbe vam nudijo ravno to!

V bogati Inposovi ponudbi boste prav gotovo našli pravo električno orodje zase! Vrtalniki, vijačniki, uradna kladiva, žage, brusilniki, polirniki, to je le nekaj iz naše bogate ponudbe električnega orodja! A izbirate lahko tudi med dodatki za lažje delo, kot so akumulatorski polnilniki, dvigala, grelci, sesalniki ter ostalim večnamenskim orodjem.

Naj vaša kreativnost in delavnost ne ostaneta neizkoriščeni. Privoščite si orodje kot si ga zaslužite. Bodite to kar ste – pravi mojster!

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete, smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos, kakor tudi na e-trgovina@inpos.eu kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

14 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. SESALEC GAS 35 M AFC BOSCH
  869,99 €
  Ni na zalogi
 2. Sesalec industrijski BXVC20PTE Black&Decker
  74,69 €
  Ni na zalogi
 3. Sesalec industrijski BXVC20XE Black&Decker
  74,69 €
  Ni na zalogi
 4. Sesalec industrijski BXVC20XTE Black&Decker
  87,09 €
  Ni na zalogi
 5. SESALEC ZA ŽIRAFO 30l 1500W INOX 59G607 GRAPHITE
- 27%
  SESALEC ZA BRUSILNIK ZA STENE "ŽIRAFO" 30l 1500W INOX 59G607 GRAPHITE
  Akcijska cena 99,99 € Redna cena 136,65 €
Prikaži kot Mreža Seznam

14 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer