ROČNO ORODJE

Kljub poplavi električnega orodja se je včasih še vedno potrebno zanesti na dobro staro ročno orodje! Zanesljivo in večno, še posebej če je kvalitetne izdelave, je desna roka vsakega pravega mojstra ne glede na velikost projekta, ki si ga zast...
Pokaži več

Kljub poplavi električnega orodja se je včasih še vedno potrebno zanesti na dobro staro ročno orodje! Zanesljivo in večno, še posebej če je kvalitetne izdelave, je desna roka vsakega pravega mojstra ne glede na velikost projekta, ki si ga zastavi. Kvalitetno ročno orodje je ključni element vsake delavnice. Izvijači, kladiva, klešče, ključi in žage, če ste tesar, vodovodar, elektroinštalater ali avtomehanik prav za vsakogar se v Inposovi bogati ponudbi najde kvalitetno ročno orodje.

Delavniška skladiščna oprema, delavniško pohištvo, regali in logistična oprema so vse elementi, ki nam omogočajo shranjevanje in organizacijo orodja in opreme za delo. Saj ni hujšega, kakor založiti ravno tisti izvijač, ki ga najraje uporabljate!

Za vse, ki potrebujete dodatne nasvete, smo vam vedno na voljo v naših tehnično prodajnih centrih Inpos, kakor tudi na e-trgovina@inpos.eu kot podpora spletnim kupcem.

Pokaži manj
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 2157

Page
na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 2157

Page
na stran
Nastavi padajočo smer