SPLETNE KODE IN AKCIJE

Izkoristite priložnost za prihranek pri nakupovanju preko spleta s promocijskimi kodami in akcijami. Ne glede na to, ali iščete novo električno orodje, vrtno pohištvo, material za prenovo doma ali uporabno darilo, vam bomo zagotovo pomagali prihraniti nekaj denarja. Naša spletna trgovina ponuja široko izbiro kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah, ki jih je mogoče enostavno naročiti in dostaviti na vaš naslov. Ne zamudite priložnosti za prihranek in ugodno nakupovanje na naši spletni strani www.inpos.eu še danes!

*Spletne kode in popusti se med seboj ne seštevajo.

AKTUALNE SPLETNE KODE:

Izkoristite spletna kodo VRT10 in prejmite 10% popusta, na redne cene izdelkov iz kategorije Vrtno pohištvo. Pohitite saj koda velja samo od 14.4. 2024 do 24.4.2024.

 * Spletna koda velja samo na redne cene. Spletne kode se med seboj ne seštevajo in se med seboj izključujejo.

 

AKTUALNE AKCIJE

Časovno omejene akcije, ki vam prinašajo takojšne popuste, ki so označeni na artiklu v akciji.

 

*Spletne kode in popusti se med seboj ne seštevajo.

 

KAKO UNOVČITI SPLETNO KODO?

V spletni trgovini izberite želeni izdelek ter kliknite na gumb Dodaj v košarico.

Ko ste v košarico dodali vse svoje izdelke, poiščite nakupovalni voziček, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu. Ob kliku na voziček, se vam odpre hitri pregled nakupa.

Izberite možnost Na blagajno.

Odpre se novo okno, ki ima na desni hitri pregled nakupa. Pod artikli in ceno, vas spašuje ALI IMATE KODO POPUSTA? Kliknite na besedilo in pojavilo okno v katerega vpišete kodo s popustom. Potrdite na gumbu uporabi popust.

Popust se bo obračunal samodejno od končnega zneska nakupa.

Če potrebujete pomoč pri nakupu ali imate vprašanje v zvezi z izdelki nas lahko pokličete na 080 72 92 ali nam pišete na e-trgovina@inpos.eu.