TOP MAT VODOPRALNI PREMAZ ZA NOTRANJE ZIDOVE 5.L

TOP MAT je disperzijski brezbarvni mat premaz izdelan na osnovi kvalitetnega polimernega veziva in d...
Preberi več
Na zalogi
Šifra izdelka
154339
25,49 € / KOS

varen nakupVaren nakup preko spleta

TOP MAT je disperzijski brezbarvni mat premaz izdelan na osnovi kvalitetnega polimernega veziva in dodatkov. Odlično oprijema na vse vrste premazov za notranje zidove. Je paroprepusten in vodoodbojen.

UPORABA
TOP MAT je namenjen zaščiti in dekoraciji notranjih zidov. Premaz se uporablja, ko je potrebna dodatna zaščita zida zaradi večje umazanosti, v šolah, bolnicah, vrtcih, v conah, ki se nahajajo v stiku z ljudmi.

Z brezbarvnim premazom TOP MAT, se najpogosteje premazujejo površine do 1,5 m višine na hodnikih javnih ustanov. Na ta način je možno lažje vzdrževanje čistoče v prostorih.
Podlaga, na katero se nanaša, mora biti čvrsta, suha in čista, po potrebi prebarvana z ustrezno barvo za notranje zidove (KEMOPOL, BRAVO, KEMOPOL PREMIUM). TOP MAT se nanaša s čopičem, valjčkom ali brizganjem, v dveh slojih, razredčen z vodo do 5%. Lahko se nanaša na podlage s temperaturo +5 do +35 °C. Pri visoki vlažnosti zraka lahko pričakujemo daljše sušenje. Po prekinitvi dela je treba embalažo z barvo dobro zapreti, po pleskanju pa pribor oprati z vodo. Skladiščiti v suhih in zračnih prostorih izven neposrednega dosega sončnih žarkov na temperaturi +5 do +25 °C

INTERVAL
4-6 ur (T = +20 °C, rel. vl. = 65%).

PORABA
0.18 to 0.20 l/m2 odvisno od hrapavosti in vpojnosti podlage.
Več informacij
Blagovna znamka SVJETLOST
EM KOS