Popolna kopalniška oprema za oazo sprostitve v vaši kopalnici

Popolna kopalniška oprema za oazo sprostitve v vaši kopalnici

Ali razmišljate o prenovi kopalnice oziroma ste se pravkar lotili tega podviga? Potem vam svetujemo, da dovolj časa namenite temeljitemu premisleku in izbiri popolne kopalniške opreme. Dejstvo je namreč, da se prenove kopalnice ne lotevamo prav pogosto, saj gre za precej velik, naporen in nenazadnje tudi drag projekt – zato je še toliko bolj pomembno, da se dela lotimo kar najbolj premišljeno in s skrbno izbranimi, kakovostnimi izdelki.

Oprema za kopalnice je seveda v veliki meri odvisna od naših želja, vendar pa pri določenih stvareh vseeno nimamo prav veliko maneverskega prostora. V kopalnici moramo namreč poiskati prostor za vse potrebne elemente, ki morajo biti funkcionalno razporejeni. O tem smo podrobneje pisali v članku o prenovi kopalnice, v katerem smo v podjetju Inpos za vas zbrali nasvete za izbiro in namestitev sanitarne opreme, tuš kabine ter umivalnika. Danes pa vam bomo ponudili še nekaj uporabnih nasvetov za izbiro kopalniškega pohištva, armatur in dodatkov za kopalnico. Vabimo vas, da pobrskate po bogati ponudbi trgovine Inpos, v kateri vas čaka prav vse za kopalnico.

Popolna kopalniška oprema se začne s kopalniškim pohištvom

Pri izbiri kopalniškega pohištva je v prvi vrsti treba upoštevati dva dejavnika: koliko prostora imate na voljo v svoji kopalnici in koliko prostora za shranjevanje potrebujete. Žal se pogosto zgodi, da prav tu naletimo na prve težave: kopalnica je majhna, zato v njej ni prav veliko prostora, obenem pa bi radi v njo spravili ogromno stvari. Brez skrbi, s skrbno izbiro pohištva vam bo uspelo rešiti tudi to zagato.

Kako opremiti kopalnico, da bo v njej dovolj prostora za vse?

Z izbiro funkcionalnega in praktičnega pohištva boste zlahka poskrbeli, da bo v še tako majhni kopalnici vedno dovolj prostora za shranjevanje. V bogati ponudbi trgovine Inpos boste našli širok nabor izdelkov, ki se lepo podajo v najrazličnejše kopalnice.

 • Odločite se za praktičen kopalniški blok z vgrajenim umivalnikom, ki ponuja veliko prostora za shranjevanje. V omarici pod umivalnikom lahko denimo shranite brisače ali pa v njo pospravite čistila.
 • Namesto običajnega ogledala izberite omarico z ogledalom. Tako boste pridobili kar nekaj dragocenega prostora za shranjevanje pribora za zobno higieno, kozmetike in ostalih izdelkov za osebno nego.
 • Dodatne police in poličke vedno pridejo prav. Nanje lahko zložite brisače, jih uporabite za odlaganje šamponov in gelov za tuširanje ali pa nanje položite dekor, ki bo polepšal vašo kopalnico.
 • Tudi stol ali stolček predstavlja odličen dodatek za vašo kopalnico. Tja lahko denimo odložite oblačila, v katera se nameravate preobleči po prhanju, nanj lahko obesite brisačo oziroma kopalni plašč ali pa se nanj preprosto usedete in si vzamete nekaj časa za sprostitev.

Pri umeščanju pohištva v vašo kopalnico dobro razmislite o tem, kako bo prostor najbolje funkcioniral. Če se boste denimo odločili za viseče elemente, boste kopalnico precej lažje očistili, zato bo dalj časa videti kot nova. Popazite tudi, da kopalnice ne boste preveč napolnili s pohištvom; pomembno je, da v njej ostane dovolj prostora za neovirano gibanje. Če vas je v družini več, upoštevajte tudi, da se bodo vrata med uporabo kopalnice verjetno večkrat odpirala. V tem primeru je dobro, da je ta prostor čim bolj prazen, da ne bi prihajalo do nezgod.

 

 1. FACKELMANN kopalniško pohištvo 3-delni set BALI 80 BEL
  352,99 EUR / KPL
  ali od 12.01 EUR / mesec
 2. FACKELMANN kopalniški sestav 3-delni set BLED 80 bel (7121528+7126328)
  -20%
  FACKELMANN kopalniški sestav 3-delni set BLED 80 bel (7121528+7126328)
  Akcija 694,95 EUR / KPL Redna cena 868,69 EUR / KPL
  ali od 18.51 EUR / mesec
 3. KOPALNIŠKI SESTAV, OXFORD 6 DEL 90cm NATURE OAK/NATURE OAK
  927,19 EUR / KPL
  ali od 24.68 EUR / mesec
  Ni na zalogi
 4. Kopalniški sestav Rubino 65 stoječi omarica z umivalnikom (š.:65cm, g.:46cm) ogledalo dim. hrast
  -15%
  Kopalniški sestav Rubino 65 stoječi omarica z umivalnikom (š.:65cm, g.:46cm) ogledalo dim. hrast
  Akcija 169,31 EUR / KPL Redna cena 199,19 EUR / KPL
  ali od 15.81 EUR / mesec
 5. Ogledalo Kaplja (Armonia set), 100x85x2.9cm LED
  -20%
  Ogledalo Kaplja (Armonia set), 100x85x2.9cm LED
  Akcija 140,79 EUR / KOS Redna cena 175,99 EUR / KOS
  ali od 13.19 EUR / mesec
 6. Armonia 70 omarica pod umivalikom bel sijaj, 2 predala, dim: 70x56x49 cm MDF
  -20%
  Armonia 70 omarica pod umivalikom bel sijaj, 2 predala, dim: 70x56x49 cm MDF
  Akcija 300,15 EUR / KOS Redna cena 375,19 EUR / KOS
  ali od 10.21 EUR / mesec
 7. Umivalnik Armonia 105 dim:105x13.2x50.5cm
  294,99 EUR / KOS
  ali od 10.04 EUR / mesec
 8. OMARICA TOALETNA LANA TOL 65 GRAY KOLPA
  196,69 EUR / KOS
  ali od 18.43 EUR / mesec
  Ni na zalogi
 9. OMARICA Z UMIVALNIKOM EVELIN OUE 65 II GRAY/ANT KOLPA
  284,99 EUR / KOS
  ali od 13.93 EUR / mesec
  Ni na zalogi
 10. OMARICA TOALETNA TOE 65 GRAY EVELIN KOLPA
  136,89 EUR / KOS
  ali od 12.82 EUR / mesec

 

Oprema za kopalnice vključuje tudi kopalniške armature

Izbira kopalniških armatur je ena od pomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri opremljanju kopalnice. Pomembno je namreč, da kopalniške armature ustrezajo vašim potrebam in so funkcionalne. Obenem pa je seveda ključno tudi, da so estetske in se zlijejo s slogom vaše kopalnice. Trgovina Inpos vam nudi širok nabor kopalniških armatur vseh vrst in slogov, med katerimi boste zagotovo našli tudi pravo zase in za svojo kopalnico.

Ko govorimo o funkcionalnosti kopalniške armature, velja razmisliti predvsem o naslednjih dejavnikih:

 • velikost armature (pri tem je treba upoštevati tako lokacijo vodovodne cevi in velikost umivalnika, pa tudi oddaljenost pipe od ostalih kopalniških elementov),
 • tip armature (gre za stoječo pipo, stensko pipo, podometno pipo ali morda samostoječo pipo? Vse naštete možnosti imajo svoje prednosti in slabosti),
 • način upravljanja armature (armature so lahko enoročne, ki so najpogostejše, dvoročne, ki so priljubljene zaradi retro videza, a nekoliko bolj zapletene za uporabo, ali pa brezstične in opremljene s senzorjem gibanja).

Ko enkrat razrešimo bolj tehnične podrobnosti, pa nas seveda čakajo še tiste bolj estetske dileme.

 • Za kakšen slog armature se bomo odločili?
 • Kakšni dizajni so nam najbolj všeč?
 • Kateri material bomo izbrali?
 • Katera barva se bo najlepše ujela s slogom naše kopalnice?

Ne odlašajte, ampak preiščit Inposovo ponudbo kopalniških armatur ter izberite najboljšo kombinacijo zase.

 1. Armatura za umivalnik Ferro Vitto Verdeline, črna FERRO
  101,99 EUR / KOS
  ali od 18.67 EUR / mesec
 2. GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN KOMPLET ZA PRHO PODOMETNI
  397,79 EUR / KOS
  ali od 10.60 EUR / mesec
 3. PODOMETNI SET ZA TUŠ KITLIG015CR PAFFONI
  333,09 EUR / KOS
  ali od 11.33 EUR / mesec
 4. PIPA LIGHT ZA UMIVALNIK 085NO visoka PAFFONI
  301,29 EUR / KOS
  ali od 10.24 EUR / mesec
 5. PIPA GREEN UMIVALNIK GR075 PAFFONI
  74,99 EUR / KOS
  ali od 13.73 EUR / mesec
 6. Armatura za umivalnik Blu, PAFFONI
  66,29 EUR / KOS
  ali od 12.08 EUR / mesec

 

Kopalniška oprema za popoln videz vaše kopalnice

Čeprav prenova kopalnice nikakor ni majhen zalogaj, pa je dobra novica dejstvo, da je kopalniška oprema lahko tudi preprosta in prijazna vaši denarnici. Tako lahko z zamenjavo različnih dekorativnih in drugih dodatkov preprosto in hitro popestrite videz svoje kopalnice, jo osvežite in ji podarite pridih svežine. V široki ponudbi trgovine Inpos boste na oddelku kopalniška oprema zlahka našli vse za kopalnico iz svojih sanj.

Izbirate lahko denimo med različnimi elementi, ki so nepogrešljivi v vsaki kopalnici. Mednje spadajo denimo stojalo za brisače oziroma obešalnik za brisače, držalo za toaletni papir, dozirnik za milo in  krtačka za WC školjko. Pri vseh naštetih elementih lahko s premišljenim kombiniranjem barv in slogov poskrbite za piko na i celotnemu videzu vaše kopalnice.

Razmislite tudi o praktičnem vidiku – katera je tista oprema za kopalnice, ki vam bo olajšala vsakdanjo rabo? Košarice za prho, v katere lahko shranite vse, kar potrebujete, kopalniška preproga, na katero lahko stopite po prhanju, lončki za zobne ščetke, v katere lahko varno pospravite svojo ščetko in različni organizatorji, ki vam bodo omogočili, da bo vse vedno lepo pospravljeno. In kako opremiti kopalnico, da bo varna za uporabo? Priporočamo vam, da poskrbite za kakovostno protizdrsno podlogo za prho oziroma kad.

Ko izbirate dodatke za kopalnico bodite pozorni na to, da izbirate kakovostne materiale, ki vam bodo služili dlje časa. Upoštevajte tudi barvno shemo svoje kopalnice, seveda pa bodite pozorni tudi na to, kam boste dodatke umestili. Vrtanje lukenj v ploščice namreč pogosto ni ravno enostavno opravilo, zato bo bolje, če izbirate dodatke, ki jih lahko pritrdite s pomočjo lepila ali priseska – nato pa odstranite, ko se jih naveličate.

 

Potrebujete pomoč pri izbiri? Vabimo vas v trgovine Inpos, kjer dobite prav vse za kopalnico. Naši prijazni, strokovno usposobljeni sodelavci v Inposovih trgovskih centrih pa vam bodo z veseljem priskočili na pomoč s svojimi nasveti in predlogi.